İSTANBUL BULUŞMASI – 26 MART 2018

[:tr]Bir olmak..
İri olmak..
Diri olmak..
Afrin’de şüheda yolunda.. ve
Muhteşem buluşmayla İstanbul’da Yargıda Birlik olmak..

Yargıda Birlik Derneği Yönetim Kurulu, on bine yakın üye sayısını temsilen 14 Nisan 2018 ‘de yapılması planlanan 2. Olağan Genel Kurul öncesinde il bazlı meslektaş buluşmalarının 10’uncusu ve sonuncusu kapsamında İstanbul’da görev yapan meslektaşlarımızla İstanbul Bölge Adliyesi Mahkemesinde bir araya geldi.

Yönetim Kurulu üyelerimiz ve Yargıda Birlik heyeti İstanbul, Bakırköy, Anadolu, Bölge İdare, Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcı ve Komisyon Başkanlarımızı makamlarında ziyaret ederek, meslektaşlarımızla yargının gündemine ilişkin konularda fikir alışverişinde bulunmuşlardır.

Yargıda Birlik Derneği heyeti ayrıca hain terör saldırısında şehit olan merhum Mehmet Selim KİRAZ’ için İstabul Başsavcılığı tarafından anısına oluşturulan anma odasını ziyaret ederek anma ve duada bulunmuştur.

Derneğimizin meslektaş buluşmasına Dernek yönetimi, kurucular ve derneğimizin yetkili kurullarında görev alan üyelerimizin yanısıra Cumhurbaşkanı Başdanışmanımız Sn. Ahmet KARAYİĞİT, HSK Birinci Daire Baskanımız Sn. Halil KOÇ, HSK Üyelerimiz Sn. Yaşar ŞİMŞEK, Sn. Cafer ERGEN, Sn. Alp ARSLAN, sn. Hüseyin ŞAHİN Yargıtay üyelerimiz Sn. Basri BAĞCI, Sn. Hakan YÜKSEL, Sn. Rıdvan GÜNDOĞDU, Sn. Yılmaz KARABODUK, Sn. Bülent SAVTOK, Sn. Mehmet DURGUN, Sn. Nadir GÜNGÜNEŞ, Sn. Abdulkadir GÜNGÖREN, Danıştay Üyelerimiz Sn. Muharrem ÖZKAYA, Sn. Cevdet ERKAN, Sn. Aysel DEMİREL, Müsteşar Yardımcımız Sn. Ömer Faruk AYDINER, Yüksek Müşavirlerimiz Sn. Kemal AÇIKGÖZ ve Sn. Musa KANICI’nın da katılımları dolayısıyla meslektaşlarımız yargının geleceğine dair beklenti ve düşüncelerini bizzat paylaşım imkanı bulmuşlardır.

Derneğimiz bu buluşmayla 14 Nisan 2018 Cumartesi Günü Ankara’da gerçekleştireceği olağan genel kurul öncesi meslektaş buluşma programlarını tamamlamıştır.

Saygılarımızla…

YARGIDA BİRLİK DERNEĞİ

[images lightbox=”yes” gallery_id=”2875″][/images][:]