VAN BULUŞMASI – 19 MART 2018

[:tr]Bir olmak..
İri olmak..
Diri olmak..
Afrin’de şüheda yolunda.. ve
Güneşin şehri Van’da Yargıda Birlik olmak..

Yargıda Birlik Derneği Yönetim Kurulu, on bine yakın üye sayısını temsilen 14 Nisan 2018 ‘de yapılması planlanan 2. Olağan Genel Kurul öncesinde il bazlı meslektaş buluşmalarının 8’cisi kapsamında Konya, İzmir, Adana, Erzurum, Trabzon, Diyarbakır ve Samsun’un ardından Van’da görev yapan meslektaşlarımızla Van Adliyesinde bir araya geldi.

Yönetim Kurulu üyelerimiz ve Yargıda Birlik heyeti, Van Başsavcımızı, Van Komisyon Başkanımızı, Van İdare Mahkemesi Başkanımızı makamlarında ziyaret ederek, meslektaşlarımızla yargının gündemine ilişkin konularda fikir alışverişinde bulunmuşlardır.

Yargıda Birlik Derneği heyeti ayrıca Van Valimizi de makamında ziyaret etmiştir.

Derneğimizin meslektaş buluşmasına Dernek yönetimi, kurucular ve derneğimizin yetkili kurullarında görev alan üyelerimizin yanısıra Yargıtay Daire Başkanımız Sn. Vuslat DİRİM, Yargıtay üyelerimiz Sn. Basri BAĞCI, Sn. Erdoğan İSHAKOĞLU, Sn. Hayri KESKİN, Danıştay üyelerimiz Doç. Dr. Sn.Gürsel ÖZKAN, Sn. Hasan ODABAŞI, Adalet Bakanlığı Kanunlar Genel Müdürü Sn. Ekrem ÇETİNTÜRK, Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürü Sn. Şaban YILMAZ, İçdenitim Birimi Başkanı Sn. Numan EROĞLU’nun da katılımları dolayısıyla meslektaşlarımız yargının geleceğine dair beklenti ve düşüncelerini bizzat paylaşım imkanı bulmuşlardır.

Derneğimizin il bazlı meslektaş buluşmalarına ilişkin programlar önümüzdeki süreçte de Antalya ve İstanbul illeriyle devam edecektir.

Saygılarımızla…

YARGIDA BİRLİK DERNEĞİ

[images lightbox=”yes” gallery_id=”2680″][/images][:]