SAMSUN BULUŞMASI – 16 MART 2018

[:tr]Bir olmak..
İri olmak..
Diri olmak..
Afrin’de şüheda yolunda.. ve
Samsun’da Yargıda Birlik olmak..

Yargıda Birlik Derneği Yönetim Kurulu, on bine yakın üye sayısını temsilen 14 Nisan 2018 ‘de yapılması planlanan 2. Olağan Genel Kurul öncesinde il bazlı meslektaş buluşmalarının 7’ncisi kapsamında Konya, İzmir, Adana, Erzurum, Trabzon ve Diyarbakır’ın ardından Samsun’da görev yapan meslektaşlarımızla Samsun Adliyesinde bir araya geldi.

Yönetim Kurulu üyelerimiz ve Yargıda Birlik heyeti, Samsun Başsavcı vekilimizi, Samsun Komisyon Başkanımızı, Samsun Bölge İdare Mahkemesi Başkanımızı, Samsun Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcımızı ve Başkanımızı makamlarında ziyaret ederek, meslektaşlarımızla yargının gündemine ilişkin konularda fikir alışverişinde bulunmuşlardır.

Yargıda Birlik Derneği heyeti ayrıca Tunceli Ovacık’ta Cumhuriyet savcısı olarak gorev yaparken hain teröristlerce şehit edilen meslektaşımız şehit Murat UZUN’un ailesine de ziyartte bulunmustur.

Derneğimizin meslektaş buluşmasına Dernek yönetimi, kurucular ve derneğimizin yetkili kurullarında görev alan üyelerimizin yanısıra Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Sn. Ahmet KARAYİĞİT, HSK Üyelerimiz Sn. Alp ARSLAN, Sn. Cafer ERGEN, Yargıtay üyelerimiz Sn. Mehmet OSMANOĞLU, Sn. Bilgin BAŞARAN, Sn. Basri BAĞCI’nın da katılımları dolayısıyla meslektaşlarımız yargının geleceğine dair beklenti ve düşüncelerini bizzat paylaşım imkanı bulmuşlardır.

Derneğimizin il bazlı meslektaş buluşmalarına ilişkin programlar önümüzdeki süreçte de farklı illerde devam edecektir.

Saygılarımızla…

YARGIDA BİRLİK DERNEĞİ

[images lightbox=”yes” gallery_id=”2673″][/images][:]